Kedai barangan elektrik terpakai

Kedai ni berhadapan dengan Billion Kajang. Kedai di sebelah kiri. Billion di sebelah kanan. Kepada yang bertanya, Peti ais ada dijual. Deep freezer saya tak pasti ada ke tak. Boleh cuba call tanya dulu. Puan hafizah, Public bank kajang tu kat mana. Saya tak berapa arif sangat kawasan kajang ni.

Salam Encik, Tak sangka toong king buat layanan macam ni. Kami baru dua kali beli barang di kedai ni. Tapi baru sekali ja yang kena delivery. Setakat ini, ok barang hantar macam yang diminta. Deposit sikit sgt tuh. Diorang wat layan tak layan je. Almaklumlah kedai femes ramai pelanggan. Saya beli peti ais n washing machine kat kedai ni trus bayar full sehari sebelum delivery. Barang sampai je waktu yg dijanjikan.

Free delivery sekali klu pandai mintal diskaun. Btw, kekadang kos delivery tu diorang dah masuk dlm harga barang, so better mintak diskaun barang dulu sebelum mention nak hantar mana. Then, bila dah deal, baru gitau nak hantar mana. Kalau diorang mintak charge delivery, pepandai la nego kasi sampai free.Tak ingat tapi kat seksyen 13 tu dekat dengan sekitar Giant Shah Alam.

Boleh cube guna waze sampai rasanya. Pages Home. Kalau nak cari perabot untuk pejabat, asrama, homestay atau rumah sendiri pun tempat ni aku rasa adalah antara yang ok. Gotcha, akhirnya dapat katil double decker. Ni aset perlupusan dari asrama UUM. Mak aii katil diorang elok lagi dah kena lupus. Banyak perabot2 untuk pejabat di sini. Termasuk kerusi, partition, locker dan meja office.

Diorang boleh hantar ke mana2 lokasi kita nak. Aku tengok ada alamat penghantaran sampai ke Ipoh dan Port Dickson. Umar dah kepenatan ikut ibu ayah belek2 perabot2 terpakai sini. Locker besi ni harga mahal sikit. RM, sebelum tawar. Locker kayu, dah cat dan varnis. Harga tawar diberikan rm Bos dia yang lady ni, boleh negotiate utk harga yang dijual.

kedai barangan elektrik terpakai

Time ni ramai yang datang cari untuk perabot2 office terutama brader ni cari stool dan kerusi. Bos lady ni bagitau kalau mahal kerusi tu nanti boleh duduk lama sikit. Boleh brader jawab "Kami nak cari kerusi yang orang tak nak duduk lama2" hahaha!! Untuk harga murah ke tak, sebenarnya depend ikut korang nak barang perabot macamana dan bajet korang ada. Tapi yang aku tengok perabot kat sini elok2, cantik dan condition yang bagus walaupun secondhand. Aku amik kat sini pun sebab dah dekat sangat dengan rumah kami tu.

Lepas setuju, kedai akan amik sekurang2nya seminggu untuk repair dan cat perabot yang ada. Kemudian diorang akan hantar dan pasang perabot kat alamat kita bagi.

Siap tolong susunkan ikut kita nak hehe. Serius, tilam diorang elok lagi bebenor. Aku dulu masa zaman duduk kat asrama U pun tak dapat tilam elok macam ni Deal dengan kedai untuk beli 8 katil dan tilam, dan 8 locker kayu. Almari 3 pintu tu sumbangan dari tuan rumah dulu hehehe, dia tolak bg kami sebelum pindah.Salam, nak tanya. Ok tak beli laptop kat STP tu? Sebab kegunaan untuk kerja data ofis aja. Atau suggest beli di Thye Hin Computer?

Mohon pendapat. Saya cadangkan beli di STP, kalau ada msalah boleh refer kat kedai tu. Sebab itu niche diorang, Compare tyhe hin servis lebih kepada barangan elektrik sahaja.

Thye hin pun ada yang khas untuk barangan komputer. Area the store lama. Pengalaman saya, membeli komputer di Thye Hin SB memang bagus sbb banyak pilihan desktop dan laptop as well as handbook. Nak servis pun mudah, they have experties to do that. Even bila old laptop tak boleh digunakan lagi, saya minta bantuan technician Thye Hin Computer utk keluarkan hardisk dan hingga kini saya masih guna old hardisk. Thye Hin Electricals pula superb sbb banyaaaakkkk sgt pilihan barang elektrik utk kelengkapan rumah.

Sangat puas hati semasa membeli and harga sangaaaaattttt mudah runding. Banyak beli barang from Thye HIn Electricals sbb takperlu nak jalan jauh2 survey barang elektrik utk rumah lagi :.

kedai barangan elektrik terpakai

Ansuran mengunakan credit card yang tertentu diterima pakai oleh kedai tersebut. Mana2 kedai letrik klau nk beli tanya berapa boleh dapat.

Nnt diorg bg less lg. Bkn byr apa yg terpampang harga kt produk tu. Walau paun tye hin. Pages Home. Rabu, 19 Mac Shopping barangan elektrik dan elektronik di Seremban. Setelah beberapa minggu tergendala nak mencari kipas siling dan exhaust fan akhirnya hari ni sempat aku dan husband pergi bandar Seremban untuk survey semua benda tu. Actually kami ada pergi ke Senawang untuk cari kedai kontraktor elektrik yang mana kedai dia menawarkan harga pemborong tapi bila pergi kedai itu macam dah lama 'be abandoned'!

Frust beb! Dah semak samun dan usang, apa citer? Exhaust Fan 8" harga RM Ok, settle beli laptop. Lepas ni confirm tak berebut nak guna laptop lagi hahaha!

Unknown 23 April PTG. Unknown 1 Januari PTG.Kak shila, thanks for the info. Theme Layout [Rightsidebar]. Boxed or Wide or Framed [Boxed]. Theme Translation.

kedai barangan elektrik terpakai

Display Featured Slider NO. Featured Slider Styles [Fullwidth][caption2].

Gedung Perabot Terpakai Johor

Display Grid Slider. Grid Slider Styles. Display Trending Posts. Display Author Bio. Display Instagram Footer. ShilaShower Full time mom. Part time fancy-cookies maker : HP E shilashower gmail. Life in Instagram. October 17, Beli fridge online? Ha tudiaaa zaman punya moden, serba serbi di hujung jari.

Price dirt cheap, no other shops can beat the price. Price ohsem gile murah beratus. Washer, fridge, dryer each item ada beza harga oih. Kalau tiga barang save, dah dekat RM penjimatan di situ. Kedai ni banyak barang Electrolux which another hensem point there. Sebab I memang suka Electrolux, looking at my parents' at least 20 years old fridge and washing machine and vacuum. Barang-barang tu habis nyawa pun sebab worldwide dah tak juai spareparts for that 's model.

Punyalah lama pakai. So grown up with Electrolux so bila nak beli sendiri, I pun mencari yang sama. By random I found this shop online. And most of them bought their items online too. So I go to the kedai leyyyy. Dekat Seapark. Thank God that I'm born to be a road-friendly-sesat-no-worry kind of person. Bila tengok address, where the heck is Seapark? PJ area, I fail big time you know. Tapi apa guna kereta, apa guna telefon.Bundle mainan,barangan baby cth stroller,baby cot hard toys,solf toys,basikal,perhiasan rumah dll.

Ini sebahagian hasil masa lapang Ramadhan bakal menjelma Tidak terkecuali juga pada mereka yang ingin memberikan nafas baru kepada isi rumah mereka Bagi memberikan lebih pilihan kepada pelanggan kami, pelbagai pilihan perabot rumah seperti sofa, meja makan, rak tv, almari perhiasan, katil dan set bilik serta pelbagai lagi kelengkapan rumah telah dan akan sediakan Kami juga bersedia membekalkan barangan terpakai secara pukal dan borong untuk usahawan yang ingin berkecimpung dalam perniagaan ini Semakin hari makin berkembang Kerusi,bangku,meja makan Masih sempat lagi nak terima tempahan untuk hari raya Kalau ada yg nk kongsi idea atau nk buat tempahan Kat sini saya share skit projek2 tempahan yg dah siap Trend sekarang Saya pun terkesima bila mula2 tengok hasil tangan org lain Asal ada idea Kalau nak kata mahir tu idak ler Bezanya mungkin perabot yang kami hasilkan dari kayu pallet ni dibuat dengan penuh kasih sayang Perabot Terpakai Terbaik.

Thursday, 5 January Pembekal bundle mainan hard toy. Thursday, 24 November Membekal perabut,mainan,pekakas rumah. Sunday, 21 August Projek Pallet yang dah siap. Labels: palletprojekperabot terpakai berkualitiperabotplletpondokkarat. Labels: deko bajetJualan Rayaperabot berkualitiperabotterpakaiterbaiksecondhand singapore.

Pallet oh Pallet. Labels: deko bajetpallet projectperabot palletrak pallet. Monday, 21 December Perabot Kayu Pallet. Kalau ada yang berminat nak tempah Labels: palletprojectperabot terpakai berkualitiperabotplletpondokkaratusahawanperabotterpakai.Akm, maaf la yer!

Sape tau kt mana nk beli almari bj n rak kasut murah Nampaknya peluang keemasan terus mendekat, tinggal lagi Ok, tugas pemasaran perniagaan kini bakal menjadi satu tugasan yang mudah! Saya nk jual galaxy note Saya nak beli air corn murah ada tak? As soon as posibble k,tq.

Gedung Perabot Terpakai Johor

Saya nak menjual Perabot Jati Terpakai, Mesin basuh dan juga peti ais. Kawasan Sungai Petani. Berminat telefon saya Azreen Slm cik. Salam Saya nak menjual barangan pribadi spt baju2,handbag,kasut yg berjenama dgn harga rendah utk siapa yg berminat boleh hubungi saya ke email rossa yahoo. Dan untuk yg berminat dgn perabot rotan spt set sofa dan meja makan juga boleh hubungi saya.

Salam saya nk cari aircond terpakai,yg murah2 1hp dengan 2hp,kalau ada maklom kt sy tq. As-Salam semua disini.

Saya Hafiz. Saya beli hp ini pada harga RM sebelum ini, tetapi saya hendak jual hp ini pada harga hanya RM kerana saya perlukan cash untuk master studies saya skrg ni. Saya beli hp ini di dealer Samsung di Alamanda Putrajaya pada 30 Mac Warranty selama 2 tahun Kad warranty masih ada. Accessories semua masih lengkap dan Original Samsung. Saya berharap ada seseorang yang boleh tolong saya, boleh contact saya di no Terima kasih, As-Salam. Saya di JB nak beli meja kecil untuk satu komputer sahaja.

Saya perlukan 6 biji meja. Dengan segera. Sy mncari set kerusi atau sofa yg murah untuk raye ni. Klau bleh area taiping dan kawasan berhampiran. Call atau msj sy klau ade nak jual.Barangan Elektrik reject dari kilang dan barangan Second Hand Berikut adalah barangan barangan reject dari kilang samsung dan beberapa barangan elektrikal second hand dalam keadaan baik. Barangan reject dari kilang bukan bermaksud barang tersebut adalah rosak tetapi ia adalah barangan keluaran syarikat samsung khususnya yang tidak melepasi standard QC syarikat seperti calar,kemek,cat rosak,scracth dll.

Saya ingin memborong untuk bisnes kedai terpakai. Saya sedia membeli barang elktrik terpakai atau rosak. Sye mencari supl untuk beli mesin basuh reject kilang, ade hubungi Berikut adalah barangan barangan reject dari kilang samsung dan beberapa barangan elektrikal second hand dalam keadaan baik.

Barangan reject ini diambil oleh syarikat pembeli barangan terpakai seperti kami untuk dijual kepada pelanggan. Anda mungkin susah untuk mengurangkan harga yang telah diberi oleh tokey kerana harga sudah murah. Unknown September 18, at AM. Shah May 15, at AM. Qz October 30, at AM.

Shopping Perabot Baru Cantik Di Kedai Barangan Hotel Terpakai Ni

RahiM February 3, at AM. Unknown February 22, at PM. Newer Post Home. Subscribe to: Post Comments Atom.


Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *